Email: pazipark@gmail.com

Novice

news
22
Apr

Pazi!Natečaj

Iztekel se je rok za oddajo predlogov motiva ali slogana za promocijo krajinske arhitekture natečaja, ki ga je organizirala skupina Pazi!park v sodelovanju z DKAS. Zaradi majhnega števila prejetih predlogov podaljšujemo natečajni rok in sicer za 14 dni, do 19. 5. 2013!

Išče se idejna rešitev – slikovni motiv in/ali besedni slogan, ki bo čim bolje zajel in predstavil poslanstvo in delovanje krajinskega arhitekta ter bo prepoznaven in nezamenljiv. Namen natečaja je aktivno vključevanje uporabnikov prostora v promocijo stroke preko različnih grafičnih in besednih izraznih sredstev, kot so: skica, slika, risba, besedna igra, skovanka in jih s tem spodbuditi k ustvarjalnem razmišljanju o aktualnih razvojnih trendih v prostoru. Nov sveži motiv in/ali slogan se bo uporabljal za promocijo krajinske arhitekture kot motiv na promocijskih tekstilijah, lahko pa tudi na drugih izdelkih, projektih in dogodkih v povezavi s krajinsko arhitekturo kot stroko in njenim področjem delovanja.

Natečaj je namenjen vsem uporabnikom prostora, posebej študentom in tistim, ki želijo širiti poznavanje stroke in njenega delovanja.
Na natečaju lahko sodelujejo le fizične osebe.
Vsak avtor lahko posreduje več motivov in/ali sloganov.

Rok za oddajo natečajnih predlogov se podaljša na 19. maj 2013 (do polnoči).

Ocenjevalno komisijo bodo sestavljali:
– Marija Jenko (red. prof. Marija Jenko, Katedra za oblikovanje tekstilij in oblačil, NTF, UL),
– Igor Medjugorac (oblikovalec besedil, Rdeči oblak),
– Nina Urh (oblikovalka, krajinska arhitektka),
– Eva Zupan (oblikovalka, krajinska arhitektka).

Ocenjevalna komisija bo izbrala pet (5) najboljših predlogov. Nagrajeni predlogi se bodo uporabljali kot motivi in/ali slogani na promocijskih tekstilijah, lahko pa tudi na drugih izdelkih, projektih in dogodkih za promocijo krajinske arhitekture. S sodelovanjem na natečaju avtorji prenašajo materialno avtorsko pravico reproduciranja in predelave na skupino Pazi!park, avtorju pa ostanejo moralne avtorske pravice. Avtor bo smiselno naveden na internetni strani www.pazipark.si kot avtor motiva in/ali slogana. Zmagovalnih pet (5) avtorjev bo nagrajenih z brezplačno delavnico sitotiska v MGLC, kjer bodo lahko svoj motiv in/ali slogan natisnili na oblačilo, ki ga bodo prinesli s seboj.

Zmagovalne avtorje bo organizator natečaja seznanil neposredno, in sicer po elektronski pošti najkasneje do konca maja 2013. Rezultate natečaja bo naročnik objavil najkasneje do konca maja 2013 na spletni strani Pazi!park, na FB strani Pazi!park in na spletni strani DKAS.

Dodatna pojasnila v zvezi z natečajem si preberitev v pdf prilogi Razpis MajcKA, vprašanja pa lahko naslovite direktno na Pazi!park na elektronski naslov: pazipark@gmail.com

Razpis-majcKA
Plakat-majcKA

 

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...