Pišite nam: pazipark@gmail.com

Meta Petrič

krajinska arhitektka

Project Info

Project Description

Meta je krajinska arhitektka, ki se ukvarja predvsem z oblikovanjem prostora za otroke in maldino. Z mlajšo populacijo se je začela ukvarjati že tekom študija, preko vodenja delavnic za otroke na Koliščarskih dnevih. To pot zdaj nadaljuje pri Paziparku, ki se mu je pridružila pri projektu Pazi kamera na gugalnici!Po končane
m študiju krajinske arhitekture v Ljubljani je odšla na prakso v Dublin, Irska, zdaj pa je zaposlena v biroju, ki se ukvarja z odprtim prostorom.
Pogosto sodeluje tudi z različnimi umetniki in institucijami pri realizaciji projektov in razstav.

Meta is a landscape architect that is involved in creating spaces for children and youth. She started a co-participation path during her studies through workshops at ‘The Pile Dweller’s Day’. She continued her practice when she joined Pazipark in their workshop Pazi! Kamera na gugalnici.
After becoming a landscape architect graduate of Ljubljana University, she went to Dublin, Ireland for an internship. She is currently working with open space design in an architectural studio. She frequently cooperates with artists and institutions, collaborating on projects and exhibitions.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...