Pišite nam: pazipark@gmail.com

Gaja Trbižan

krajinska arhitekta, oblikovalka, vodja projektov

Project Info

Project Description

Krajinska arhitektka, ki je pridobivala svoje znanje na Sveriges Lantbruksuniversitet v Alnarpu na Švedskem in zaključila študij krajinske arhitekture na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani. Od leta 2005 je delovala kot samostojna ustvarjalka na področju kulture, kot stalna sodelavka Studia AKKA d.o.o. in zunanja sodelavka Landscape Institute TUREN (Peking), LUZ d.d, Urbanistični inštitut RS in Oddelka za krajinsko arhitekturo Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani. Ima več kot 10 let delovnih izkušenj v zasebnem in javnem sektorju, večinoma kot oblikovalka krajine in prostorska načrtovalka. Za svoje delo je prejela več nagrad in priznanj.

Trenutno je zaposlena na Regionalni razvojni agenciji Ljubljanske urbane regije, kot vodja evropskih projektov, ki se ukvarjajo z regionalnim in prostorskim načrtovanjem, odpornostjo mest, zeleno infrastrukturo, povezavami med mestom in podeželjem ter trajnostno mobilnostjo. Dodatno deluje na področjih: projektiranje in načrtovanje odprtega prostora, participacija javnosti pri prostorskem načrtovanju  ter organizacija in izvedba dogodkov. Je ena izmed ustanovnih članov Pazi!parka.

Gaja Trbižan was educated in Landscape Architecture at the University of Ljubljana and Swedish University of Agricultural Sciences in Alnarp. After graduation she acquired valuable experience working abroad at Turenscape Landscape Institute in Beijing. She has over 10 years of experience working in private and public sectors, mostly as practicing landscape architect and urban planner. Gaja is currently employed at the Regional Development Agency of the Ljubljana Urban Region where she is involved in projects dealing with regional and spatial planning, urban resilience, green infrastructure, rural and urban cooperation and sustainable mobility. She is also a founding member of Pazi!park, a NGO supporting public initiatives and public participation in spatial planning.

Povezave / Links:
http://www.rralur.si/
http://www.akka.si/

 

foto // Jože Suhadolnik

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...